Online julemarked 2020

Nedenfor kan du se nogle af vores tidligere standholdere og hvor du kan købe deres fantastiske produkter. Vi håber at se dem alle til næste års marked.

Strips and Stripes

Vi er glade for at kunne præsentere Strips and Stripes. Der beskriver sig selv således: 

Strips and Stripes er et atelier, der arbejder mellem geometri, arkitektur og design. Vi kan godt lide at eksperimentere med linjer, der findes i bymiljøer og bruge dem til at skabe moderne, minimalistiske smykker og boligindretning.

Man kan finde Strips and Stripes Social Media på @stripsandstripes og man kan køber deres produkter online her:

www.zsuzsannahovath.com/shop and

https://www.etsy.com/shop/stripsandstripesshop

Deres øreringe sælges desuden på Sorø Kunstmuseum  og Strips and Stripes har mulighed for at arrangere pick up for ordre i Charlottenlund – i så fald skal man kontakte dem på zsu@zsuzsannahorvath.com

Holstein Folds

Vi er glade for at kunne præsentere Holstein Folds. Der beskriver sig selv således: 

Jeg laver lamper og andet interiør med afsæt i den japanske papirfoldekunst origami. Lamperne samler jeg af moduler, som jeg selv har konstrueret og foldet i hånden. Til nogle af modellerne leverer mine dygtige snedkerforældre tilbehør i form af lampekroner og lampefødder. Lampekronerne kan laves i en træsort efter eget valg, så den matcher dit hjems øvrige stil.

Lamperne sælges i den butik, som jeg er medlem af, Kapau (@KAPAU.dk) i Gothersgade mellem Nørreport og Cinemateket og et udvalg i Nordic Treats i Rosengården, over for Den Kinesiske Butik.

Den 12. december vil jeg indfinde mig i Kapau (@KAPAU.dk), så man kan komme forbi og kigge og få en snak, købe eller bestille.

Man kan også besøge min nye hjemmeside: http://holsteinfolds.dk

Genanvendt

Vi er glade for at kunne præsentere Genanvendt, der beskriver sig selv således: 

Genanvendt producerer og sælger bæredygtigt, råt, unikt brugskunst, design og kunst i butikken i Lundeborg, i webshoppen www.genanvendt.dk og på kunsthåndværkermarkeder. Genanvendt arbejder på at være nyskabende og anderledes og for bæredygtig design for at fremme et samfund med mindre affald.

Besøg os på vores:

Facebookside https://www.facebook.com/Genanvendt.dk 

Instagramside www.instagram.com/genanvendt/  

Webshop: http://genanvendt.dk/

Randers Tanker

I dag har vi glædet os til at kunne  introducere dagens ”standholder”, Randers Tanker, som præsentere sig selv således:

For mig er det vigtigt, at alle mine tasker og punge er små kunstværker med min personlige smag. Derfor syr jeg udelukkende i hånden.

Når jeg syr, tænker jeg tit på, at mit håndarbejde i fremtiden skal på rejse med sin nye ejer. På den måde får jeg energi til at fortsætte, selv om jeg er træt.

Den første interesse for at sy fik jeg i Randers, hvor jeg var tilmedt Den Skandinaviske Design Højskole. Jeg så mennesker, som er var meget påpasselige med deres ting. Derfor der hedder Randers Tanker.

Man kan finde min webshop her:

https://www.etsy.com/il-en/shop/RT222

Bagsværd Lakrids

Vi er glade for at kunne præsentere Bagsværd Lakrids, der fremstiller håndlavede lakridsprodukter i højeste kvalitet. De laver flere varianter, fx den klassiske er med lakrids, havsalt og salmiak eller den friske version med ingefær. 

Besøge deres hjemmeside på: https://www.bagsvaerdlakrids.dk  eller på facebook:  https://www.facebook.com/LakridsRevolution/

Eller gå direkte til listen over deres forhandlere:

https://www.bagsvaerdlakrids.dk/forhandlere/

Ravnsgård Smykker

I dag har vi fornøjelsen af at introducere dagens ”standholder”, Ravnsgård Smykker, som præsentere sig selv således: 

Ravnsgård Smykker laver oldmoderne kunsthåndværk i hjertet af København. Værkstedet laver både smykkekunst og brugskunst der tager afsæt i den Skandinaviske oldtid, som vi bearbejder til et nyt formsprog. 

Man kan finde vores:Online Shop på vores hjemmeside: 

https://ravengaard.com/

Shabby Luxury

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, Shabby Luxury, som præsentere sig selv således:

Jeg laver industrielle smykker, tasker og andre accessories. Stilen er steampunk, celestial boho og industrial chic. Hver en genstand er unik og to af de samme vil aldrig blive fremstillet. Jeg arbejder inden for Industrial Art og bruger en teknik kaldet “Assemblage” – skabelse af kompositioner fra objekter og dele af maskiner.

Man kan finde min webshops her:

https://www.etsy.com/shop/ShabbyLuxury

https://trendsales.dk/p/1645756

NargizArt

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens andet ”standholder”, NargizArt, som præsentere sig selv således

Alternative dukker lavet ud af genbrugsmaterialer. Er du til t-shirts? Mangler du kunst på væggen? Kig gerne forbi min webshop, hvor du også kan finde plakater med mine værker. De er billigere end originaler 😉 

https://www.nargizart.com/store/c11/t-shirts

https://www.nargizart.com/nargizartposters.html

https://www.spreadshirt.dk/shop/user/nargizart/

Salgssteder i København: 

MondayStudio

Værker kan hentes hos mig efter aftale.

Best regards,

Nargiz G A

Instagram: @nargizkunst

www.nargizart.com 

Eva Tor

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, Eva Tor, som præsentere sig selv således:

Jeg laver figurer af naturens hittegods og skrot. 

Du kan købe lidt i min Etsy butik, hvor du får stor rabat, når det skal sendes til i Danmark.  Eller komme forbi mig i Valby og købe ting, der ikke tåler at blive sendt. 

Her er 5 ting, der kan købes. Fra 100 kr. til 350 kr. 

Instagram: @evatorsart

https://etsy.me/3oPmCDQ

Sort+Hvid

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, Sort+Hvid, som præsentere sig selv således:

“Sort+Hvid har fokus på design, funktionalitet og bæredygtighed og har skabt en genbrugspose, som er rummelig, slidstærk og med lækre detaljer. Derudover, har den en ekstra funktion, da den kan foldes ned i sin egen lomme, så den ikke fylder mere end en håndfuld. Forhåbentlig motiverer det brugeren til at tænke bæredygtigt og være med til at mindske forbruget af plastikposer og dermed passe godt på vores planet. Grafikken er håndtegnet, og findes udover på genbrugsposer, også på A6 kort og Til-og fra kort. Begge trykt på genbrugspapir.”

Brug koden: “RAW”, når du handler via shoppen og få 10% rabat på alle ordrer. 

Her kan der shoppes:

Webshop: 

sortplushvid.dk

Sidste frist for bestilling, så pakken når frem inden jul, er d. 16. december. 

Butik Virou

H.C. Ørsteds Vej 48A

1879 Frederiksberg C

Man må også afhente på privatadressen 

Afhentning aftales nærmere, når dette er valgt ved checkout i webshoppen 

Margretheholmsvej 72, 1 th. 

1432 København K. 

Sidste frist for afhentning er: søndag d. 20. december. 

Mette Löwén

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, Mette Löwén, som præsentere sig selv således:

 Igennem mine illustrationer, små figurer dekorationer, inviterer jeg, jer ind i mit eget univers, med finurlige streger og snørkleriger, sammen med forkærligheden til monstre og det dystre mørke.

Jeg har tegnet hele mit liv. Og helt fra barn har jeg haft en forkærlighed til det dystre og alternative, som Tim Burton og Guillermo Del Toros universer, med et tvist at den japanske tegneseriekultur.

Ud fra disse normer har jeg udviklet mit eget univers med udefinerbare væsner, skyggemænd og den trofaste maskot Myoubi. Et væsen som næsten altid er med et eller andet sted i illustrationerne eller i det andre ting jeg laver.

Mine ting kan købes via min shop www.mettelowen.dk, eller på min hjemmeadresse igennem aftale.

Metamorph Quirky Couture

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden  ”standholder”, Metamorph Quirky Couture, som præsentere sig selv således:

Metamorph Quirky Couture laver sofistikerede kjoler, tørklæder og accessories i den mørkere ende af spektret: kjoler og tørklæder i lækker bomuldsjersey i cut up-teknikker, og fjerkraver, skulderpuder mv i sorte eller hvide fjer, menneskehår osv.

Alt du behøver for at skille dig ud og være edgy!

Du kan finde min hjemmeside her: metamorphqc.com. Alle bestillinger bliver leveret i lækker indpakning.

Lövendahl  på Vesterbrogade 34 i København har et lille udvalg af blonde handsker- og masker, og kraver i strudsefjer.

Dit køb kan også afhentes hos mig i Odder senest d 20 december, skulle du være på de kanter. Kontakt mig via min online butik.

Bjorgvin Design

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, Bjorgvin Design, som præsentere sig selv således:

Vikingerne historie og kunst er fantastisk, Jeg finder inspiration i de nye fund, som hele tiden gøres og  laver smykker, jeg tror, en viking fra denne tid ville bære. Hos Bjogvin Design finder du vikinge smykker til den moderne viking. 

Se mere på Instagram: @bjorgvin_design

Eller du kan også tjekke ud webshoppen her:

https://www.etsy.com/dk-en/shop/BjorgvinDesign

Vi pakker gerne ind i fint papir uden ekstra omkostning 🙂

LunArt Design

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, LunArt Design, som præsentere sig selv således:

Hos LunArt Design finder du keramik og smykke kunst v/ Gitte Luna Bramm, 

100 vis af unika kunst og kunsthåndværk julegaver.

Find mig på Instagram #gittebramm

E-mail gitteluna@gmail.com.

Eller hver torsdag kl 15-17 i mit lille værkstedsudsalg på Mågevej 16, 2400 København NV.

Kunstværket

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, Kunstværket, som præsentere dem selv således:

Den Frederiksbergsk baserede kunstner duo Simon Spang-Hanssen & Rithva.dk har arbejdet sammen siden 2017 og skaber både fælles og individuelle værker.

Rithva arbejder ud fra poesiens væsen. Tanken, øjeblikket og følelsernes stræben. Farveholdningen har ofte en monokrom overflade eller begrænset farveskala.

Favorit motiver: dans, musik, kvinden, landskab og portræt.

Simon leger med abstrakte former, masker, væsner, rytmer…hans billeder vidner om en parallel virksomhed som jazz-musiker.

I de fælles værker blandes det hele sammen på en unik måde. En del af vores fælles værker kan ses i OK-Den Gule Villa frem til slutningen af december.

http://www.ok-frederiksberg.dk/

Atelieret, Guldborgvej 12, kld. 2000 Frederiksberg er åbent d. 12 og 13 december i tidsrummet kl. 14-17, meld gerne ca. ankomst tidspunkt i forvejen, så vi kan sprede besøg.

Ellers andre dage efter aftale.

Kontakt Simon: tel. 26 16 48 12   e-mail: simonspang@hotmail.com

 www.rithva.dk    www.simonspang.com

Lisbet Winther

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, Lisbet Winther, som præsentere sig selv således:

Butikken befinder sig pt på nettet og i et sommerhus i Vesthimmerland, omgivet af grantræer og Limfjord. Her finder jeg arbejdsro og her er du velkommen til at kigge forbi, hvis du er på de kanter. Den bugner af kort, plakater og malerier. Jeg er illustrator og maler, og inspireres af verden omkring mig, når jeg bevæger mig ud i den, og herhjemme af min vilde have. Galleriet på min hjemmeside er afstået, og siden opdateres en af de nærmeste dage.


Du kan finde mig her:

www.lisbetwinther.dk

https://www.facebook.com/lisbet.winther/

https://www.facebook.com/lisbetwintherartist

Instagram: Lisbet. Winther artist

Man kan komme og besøge mig i atelier på Eldrupsigevej 14, Ertebølle, 9640 Farsø – sidste frist er 23  december 😊

AltPoiPoi

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, ALTpoipoi, som præsentere sig selv således:

Hos ALTpoipoi kombinerer vi frisørsalon og designbutik i et hyggeligt kælderlokale i indre by. I tillæg til vores eget tøjmærke, Poipoi Design, har vi samlet et spændende udvalg af designere indenfor tøj, smykker, accessories og brugskunst, som du ikke finder så mange andre steder.

Fysisk butik:

Kig ind og se hele udvalget i vores butik ALTpoipoi i Hyskenstræde 12! 

Online:

Du kan også tjekke ud vores webshop på https://altpoipoi.myshopify.com/

Åbningstider:

Vi holder åbent tirsdag-fredag 11-18 og lørdag 11-17 helt frem til lille juleaften.

Daniel Dikov

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens andet ”standholder”, Daniel Dikov, som præsentere sig selv således:

I min butik finder du både malerier og skulpturer i den dunkle og dystre ende, men ligeledes i det ironiske og satiriske spektrum. Jeg har kreeret siden mine sene teenage år, som autodidakt, og ellers holdt skansen med udstillinger og kunstmesser. Priserne varierer fra alt mellem 400-500 kr. op til 4-5 tusind, så alle kan være med og erhverve original kunst her 🙂

Man kan købe en håndfuld af mine værker i butikken Monday Studio, i Matthæusgade 21, 1666 København V. https://www.artmonday.net/ eller i mit hjem & aterlier, på flg. adresse Camilla Nielsens Vej 8, 1. TH. 2000 Frederiksberg, efter aftale på tlf. 30 86 94 40. Sidste frist er 23. December og ellers efter pr. 1 Januar.

Deadly Daisies

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens anden ”standholder”, Deadly Daisies, som præsentere sig selv således:

Hos Deadly Daisies finder du t-shirts, tote bags, opbevaring til dine krea projekter, samt andre accessories, med rå prints.

Printsne er udarbejdet og trykt i hånden, og designsne er ofte et mix af udtryk, hvor det hårde møder det bløde. ⁠

Deadly Daisies har i samarbejde med Rock’n’Roll-Hausfrau, lavet en YULE kollektion, med temaerne: Garn, Rock n Roll og Feminisme, der er i webshoppen, netop nu.

Rock’n’Roll-Hausfrau og Deadly Daisies har også lavet et Klipp-Klistre Kit, med bl.a. guirlande, julehjerter og skelet-kravlenisser.

Kittet finder du på www.rocknrollhsaufrau.dk

Webshop: www.deadlydaisies.dk

Fysiske butikker:

Udvalgte t-shirts hos garnbutikkerne: 

Garnvärk i Fredenborg, https://garnvaerk.dk/

Knit Garden i Hvalsø. https://knitgarden.dk/

Tote bags og punge hos 

Lövendahl på Vesterbro i København. https://www.lovendahlcph.com/

FnuggiliciousCrafts

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, FnuggiliciousCrafts, som præsentere sig selv således:

FnuggiliciousCrafts kombinerer det rå med det elegante og det komfortable. Her findes smykker med fuglekløer og krystaller såvel som bløde, strikkede accessories, og der er rig mulighed for at finde unikke julegaver.

Frem til 18/12 er der mulighed for at spare fragten, såfremt man har mulighed for at mødes et sted i indre København. 

FnuggiliciousCrafts kan findes online på Facebook, Instagram og Etsy.

Facebook: FnuggiliciousCrafts

Instagram: fnuggiliciouscrafts

www.fnuggiliciouscrafts.etsy.com 

Lene Vidding

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens ”standholder”, Lene Vidding, som præsentere sig selv således::

Alle værkerne hedder Redivivus. Redivivus er latin og betyder genliv, fornyet eller genfødsel. Det beskriver fuldstændig det, jeg arbejder med. Det er livets store kredsløb. Noget fødes, noget dør, og af det døde opstår nyt liv. Det er det, jeg prøver at vise i mine montrer; at efter død kommer liv igen.  –  Altså livets store kredsløb fortolket i små glasmontrer. Følg med på: www.Instagram.com/lenevidding eller  på vidding.dk

Marina Scissorhands

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens første ”standholder”, Marina Scissorhands, som præsentere sig selv således:

rordam.com, instagram.com/marina_scissorhands/ og facebook.com/MarinaScissorhands kan du se mine zero waste collager, assemblager, puslespil og julepynt/cykelpynt/taskepynt i refleksmateriale. Jeg brænder for genbrug, miljø, kønspolitik og bizarre historier. Indtil den 4.12 kan du bestille puslespil. 

Alle varer kan afhentes efter aftale i mit værksted på Amager.

Naturally by Borgen

 

I dag har vi den store fornøjelse at introducere dagens ”standholder”, Naturally by Borgen, som præsentere sig selv således:

Hos Naturally by Borgen finder du et udvalg af håndlavede sæber i anderledes former og skønne farver. Alle mine sæber er lavet af økologiske vegetabilske olier, håndplukkede urter og blomster – de fleste fra min egen have, mineraler og æteriske olier. 

Man kan se de sæber jeg har på lager via min hjemmeside www.naturallybyborgen.dk , hvor jeg 20% på alle mine sæber har resten af året.

Jeg special laver også gerne sæber, fx hvis du skulle ønske en speciel farve, form, duft osv. Du velkommen til at kontakte mig via facebook eller instagram for at høre nærmere.

Instagram: @naturallybyborgen

Facebook: www.facebook.com/NaturallybyBorgen